Gledališki abonma

20. SEZONA GLEDALIŠKEGA ABONMAJA 2017-2018

“Ljudje, ki se smejijo, živijo dlje od tistih, ki se ne. Le malo ljudi se zaveda, da je zdravje odvisno od tega, koliko se smejemo.” – James D. Walsh

Pozdravljeni ljubitelji gledališča in komedije!

V oktobru bomo pričeli z jubilejno, dvajseto sezono, gledališkega abonmaja v Kulturnem centru Litija. Druženje nas povezuje in obletnico bomo na primeren način tudi obeležili.   Skupaj z odličnimi gledališkimi  ustvarjalci v mesto prinašamo smeh. Že več let so razprodani vsi  sedeži v naši dvorani in verjamemo, da bo tudi letos tako, saj smo za vas izbrali odlične predstave, ki navdušujejo po vsej Sloveniji.

Kot že vsa leta je abonma v Litiji na  sporedu ob ČETRTKIH OB 19.30! O predstavah boste, kot je običajno, obveščeni po pošti teden prej, po elektronski pošti, preko naše spletne strani in na Facebooku.  Tudi letos si bomo ogledali gratis predstavo domače gledališke skupine.

NAČIN PLAČILA:

Preko položnice (ki vam jo pošljemo), lahko tudi  v 2 obrokih (pravočasno sporočite oz. obkrožite na prijavnici)!

Če se boste odločili, da boste letos naš abonent, prosimo, da izpolnjeno PRIJAVNICO  (zadnji list) vrnete na naš naslov (dodate le znamko in vržete v najbližji poštni nabiralnik) oz. na elektronski naslov:

kulturnicenter@zkms-litija.si.  El. prijavnico najdete tudi na naši spletni strani:  www.jzk.si. Prednost pri prijavi imajo lanski abonenti. V primeru odpovedi, bomo sedeže razdelili med nove abonente.

ROK PRIJAVE: PETEK, 8.9.2017! 

Elektronsko prijavnico lahko izpolnite TUKAJ! 

 Če prijavnice ne bomo prejeli, bomo vaš sedež dodelili drugim interesentom.

PREKLIC ABONMAJA:

Prosimo vas, da nas obvestite tudi v primeru, da abonmaja ne boste več obiskovali (lahko samo SMS na 041-992-143 in sicer: VAŠE IME IN PRIIMEK in  ODPOVEDUJEM ABONMA – do 31.8.2017. Za vsa vprašanja smo dosegljivi  po telefonu: 01-89-00-200 ali 89-00-206 ali na 041-992-143, vsak delovnik od 8.00 – 12.00, ter na elektronski naslov: kulturnicenter@zkms-litija.si

CENA ABONMAJA

odrasli 66€

upokojenci, dijaki/študenti 61€