Internet

Podatkovna omrežja

Alcatel-Lucent s svojim aplikacijskim ozadjem zagotavlja popolnoma konvergenčne mrežne reštive, ki so po zmogljivosti, preklopni kapaciteti in nizko porabo energije, med vodilnimi na svetovnem trgu. Kombinacija naštetega zagotavlja visoko kvaliteto storitev v omrežju pri aplikacijah, ki delujejo v realnem času.

Alcatel-Lucent v svojem mrežnem programu ponuja visoko kvalitetno mrežno in programsko opremo, ki vsebuje LAN stikala, WAN usmerjevalnike ter brezžično LAN opremo, poleg tega pa tudi obsežne omrežne varnostne rešitve, ki podjetjem zagotavljajo visoko kvaliteto storitev.

Alcatel-Lucent-ovi novi pristopi načrtovanja in izgradnje omrežij zagotavljajo naslednje:

VISOKA KVALITETA STORITEV pri prenosu zvoka in videa skozi omrežje, minimalne zakasnitve in latenco, ter zmožnost nastavljanja prioritete prenosa paketov za specifične aplikacije.

MOBILNOST UPORABNIKOV, saj Alcatel-Lucent zagotavlja visoko stopnjo povezljivosti žičnih in brezžičnih uporabnikov.

RAZBREMENITEV IT OSEBJA saj Alcatel-Lucent v svojem programu ponuja sisteme za nadzor in upravljanje omrežja preko preglednih grafičnih uporabniških vmesnikov, kar olajša delo IT osebju.

V današnjih časih se mnoga podjetja vedno bolj zanašajo na aplikacije, kot so zvočne in video conference in aplikacije za varno izmenjavo podatkov vse to z namenom doseganja željenih poslovnih rezultatov. Temu se morajo prilagoditi tudi omrežja, ki predstavljajo prenosno infrastrukturo za omenjene aplikacije. Še ne dolgo tega, so se gradila ločena namenska omrežja za prenos le enega tipa informacije (npr. Zvok, podatki). Ker vsa podjetja stremijo k zniževanju stroškov in večji produktivnosti, so se omrežja razvila do te mere, da se lahko isto omrežje uporablja za vse tipe aplikacij, kar podjetjem občutno olajša delo, poveča produktivnost ter zniža stroške.

Predstavili bomo zelo zanimiv pristop zniževanja stroškov imenovan – infrastructure with the second vendor, kar v prevodu pomeni gradnja omrežij z gradniki različnih proizvajalcev.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja