Gibanje in Zdravje

Energetska refleksoterapija

ENERGETSKA ANALIZA ŽIVLJENJSKE ENERGIJE

Energija je vir življenja, je vse iz česar in kaj smo in je vse kar nas obdaja. Vsako živo bitje je življenje in energija, življenjska energija, ki nas drži pokonci in

izraža se skozi nas. Vsak lahko vpliva na kakšen način se bo izrazila – to je naša svobodna volja.

Človek je sestavljen iz celic, te so sestavljene iz mulekul, te iz atomov, atomi iz elektronov, ti pa so v bistvu energija. Vse okoli nas je energija, ki vibrira z različnimi vibracijami. Tudi naše misli in dejanja imajo svojo vibracijo, energijo, moč.

Življenjska energija je duhovno, čustveno, miselno in fizično zdravje. Izraža se kot nenehna širitev vibracij svetlobe, sreče, ljubezni, umetniškega ustvarjanja,… Vsak naš občutek, strah, travmatična izkušnja se vtisne v spomin v energetski obliki, ki nima življenjskega potenciala. Ob vsaki taki neprijetni izkušnji se naše telo zakrči in zavre pot življenjski energiji. Če se to ponavlja ali če to predolgo traja, je bolezen neizogibna.

V življenju poznamo dva vzroka bolezni – ali nam primanjkuje energije ali pa je njen pretok prekinjen. Vsaka napetost povzroči blokado pretoka energije.

Vse kar počnemo je prežeto z energijo osebne zavesti. Dva lahko delata isto stvar, vendar glede na miselno in fizično stanje vsak v svoje delo vlaga različno vrsto in količino energije. Če ne vložimo dovolj energije, ne moremo pričakovati dobrih rezultatov.

Veliko ljudi niti ne ve zakaj so na svetu in kaj vse je v njihovi moči. Vsak človek ima moč, ki si jo niti ne more zamisliti. Vse kar potrebujemo je, da se zavedamo sebe, svojega obstoja, tega trenutka in da na najboljši način uporabimo svojo moč.

Z energetsko analizo življenjske energije lahko odkrijemo kakšna sporočila oziroma programe imamo ljudje v sebi in kako glede na te programe razumemo, kaj je življenje.

Vsak od nas živi po nekih ustaljenih vzorcih, ki nas običajno ne pripeljejo do velikega zadovoljstva, sreče in ljubezni. Zadovoljstvo, notranji mir in občutenje ljubezni so odvisni od našega razumevanja življenja.

Energetska analiza življenjske energije nam razkrije naše potenciale, ki so nam namenjeni in nam pomaga prepoznati kje nam življenje postavlja izzive, ki jim rečemo problemi.

Vibracije posameznih števil, ki se skrivajo v našem imenu in priimku ter v rojstnem datumu, nam krojijo razumevanje življenja, naše osebne in poslovne odnose in uspehe. Energetska analiza življenjske energije pokaže kakšno je stanje našega fizičnega telesa, kateri so naši potenciali in kje smo šibki in ne moremo v popolnosti razviti naših talentov.

Že Pitagora je dejal: »Števila gospodarijo vesolju. Vse je energija, vse je vibracija.«

Vsako število je možno povezati s svojim organom. S tem dobimo dodatne informacije o tem kateri organi so v posamezniku šibki, kateri močni in kakšno energijo ti posamezniki imajo.

Zakaj v resnici reagiramo strah, jezo, razmišljanje, žalost, sodbo, kritiko in še bi lahko naštevali – od kje to izvira? Iz nas samih – se glasi odgovor. Ključ do vsega je energija naših notranjih organov. To je najlažje razložiti s teorijo petih elementov:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja